Webáruház       Magunkról       Caruel készítmények       A Caruel csapat       Kapcsolat      

Légúti betegségek

Légúti betegségek

A hideg idõ beköszöntével megjelennek a kórokozók,melyek leginkább a légutak nyálkahártyáin megtelepedve meghûléses és fertõzéses megbetegedéseket okoznak: nátha, megfázás,légcsõhurut, influenza.

Kezelésük a tüneteknek megfelelõen egykomponensû vagy kombinált készitmények segitségével történhet.

A légutak nyálkahártyáinak fokozatos nedvesitése révén a gyulladt felület nem szárad ki, a kórokozók nehezebben tudnak megtapadni. Javasolt a célnak megfelelõ hatóanyagú gyógyteák fogyasztása, az inhalálás, tenger- és temálvizes orrsprayek használata.

A köptetõk és orrcseppek oldják a légutakban képzõdõ váladékot, segitik a váladék kiüritését és újra szabad légzést biztositanak. A köhögéscsillapitók olyan nyálka tartalmú gyógynövények,melyek a gyulladt nyálkahártyát bevonva csökkentik a köhögési ingert.

A szopogató tabletták és gargalizálók helyi hatású fertõtlenitõ és gyulladáscsökkentõ szerek, enyhitik, illetve megszüntetik a torokfájást.

A fülfájás sok esetben torokgyulladás szövõdményeként alakul ki. Elsõdleges lépés a hallójáratok tisztitása,majd a fájdalom kezelése fülgyertyák, fülcseppek segitségével.

A láz-fájdalom- és gyulladáscsökkentõ vény nélküli gyógyszerek a fájdalmat megszüntetve védik a szervezetet a további szövetkárosodástól, a hõmérséklet csökkentésével pedig visszaállitják a normális anyagcsere és energetikai folyamatokat.

Az ásványvizek és gyógyteák biztositják a nyálkahártyák nedvesitését, erõsitik az immunrendszert, oldják a letapadt váladékot, kipótolják a lecsökkent folyadéktereket, igy a beteg szervezete nem szárad ki.Kulcsszavak

gyógyszertár webáruház aloe vera Prémium Kozmetikumok fájdalom Homeopátia online gyógyszertár patika webshop Személyes higénia ajakápolás Arcápolás berpedezett bőr Kézápolás érzékeny bőr vízhiányos bőr Megfázás, influenza narancsbőr hajhullás visszér korpásodás szemkarika
 

Teljes kulcsszó lista rejtve

Saját készítmények Gyógytermék Láz, Fájdalom Arcápolás Testápolás Kézápolás Gyógyhatású készítmények Személyes higénia Megfázás, influenza Kozmetika Allergia Homeopátia Prémium Kozmetikumok Schüssler Caruel Újlak Patika Caruel Patika online patika online gyógyszertár patika webshop patika webáruház gyógyszertár webshop gyógyszertár webáruház ránctalanítás hidratálás érzékeny bőr száraz bőr vízhiányos bőr berpedezett bőr narancsbőr testradír szemkarika visszér reuma gold lifting Q10 szappan tusfürdő aloe vera fájdalom ajakápolás csípés hajhullás korpásodás méregtelenítés Q-10 lúgosító
 
Caruel Újlak Patika          1036 Budapest, Bécsi út 34-36.          06 1 / 250 - 52 - 03          info@caruelujlakpatika.hu
2018. április 20. péntek -   Tivadar napja van - holnap Konrád napja lesz.