Webáruház       Magunkról       Caruel készítmények       A Caruel csapat       Kapcsolat      

Immunerősítők

IMMUNERÕSITÕK

 

Ásványi anyagok, vitaminok, antioxidánsok:

Lekötik a káros szabadgyököket, növelik a testi-szellemi erõnlétet.
Szükség van rájuk a növekedéshez, az energia termeléshez, az anyagcsere folyamatokhoz, a betegségek elleni küzdelemhez, a sérült szövetek gyógyulásához és az egészség fenntartásához.
A változatosan összeállitott táplálék fedezi a napi szükségletünket, pótlásukra akkor van szükség, ha a szervezet valamilyen okból hiányt szenved vagy megnõl a szükséglet.
Ilyen esetek többek között a diétázás, egyoldalú táplálkozás, felszivódási zavarok, gyomor- bélbetegségek, hashajtók vagy vizhajtók használata, fokozott testi- szellemi igénybevétel, növekedés , terhesség stb.


Védelem és támadás:

A bõr felszinén a téli idõszakban
A bõr felszin az elsõ védelmi vonal a különbözõ fertõzések, sérülések ellen.
A megfelelõ bõrlégzés és az ép savköppeny megakadályozzák a mikroorganizmusok bejutását a szervezetbe.
A napi higiéniával és ápolással megõrizhetõ a bõr épsége és ellenállóképessége. A jól kiválasztott tisztitó- és ápolószerek egyéni bõrtipusnak megfelelõek, illetve bõrbetegség esetén (Psoriasis, ekcéma,gyulladás stb) célzottan terápiás hatásúak.
Vitaminok és nyomelemek szedése fokozza a sejtanyagcserét,belülrõl táplálják és erõsitik a bõrt, a hajhagymákat és a körmöket.
A téli idõjárási viszonyok közepette sieléskor, téli sportok ûzésekor.
 Kulcsszavak

Prémium Kozmetikumok szemkarika méregtelenítés fájdalom Schüssler Saját készítmények vízhiányos bőr Kozmetika visszér Kézápolás Caruel Patika gyógyszertár webshop patika webshop lúgosító Arcápolás narancsbőr ránctalanítás berpedezett bőr Láz, Fájdalom lifting
 

Teljes kulcsszó lista rejtve

Saját készítmények Gyógytermék Láz, Fájdalom Arcápolás Testápolás Kézápolás Gyógyhatású készítmények Személyes higénia Megfázás, influenza Kozmetika Allergia Homeopátia Prémium Kozmetikumok Schüssler Caruel Újlak Patika Caruel Patika online patika online gyógyszertár patika webshop patika webáruház gyógyszertár webshop gyógyszertár webáruház ránctalanítás hidratálás érzékeny bőr száraz bőr vízhiányos bőr berpedezett bőr narancsbőr testradír szemkarika visszér reuma gold lifting Q10 szappan tusfürdő aloe vera fájdalom ajakápolás csípés hajhullás korpásodás méregtelenítés Q-10 lúgosító
 
Caruel Újlak Patika          1036 Budapest, Bécsi út 34-36.          06 1 / 250 - 52 - 03          info@caruelujlakpatika.hu
2018. február 22. csütörtök -   Gerzson napja van - holnap Alfréd napja lesz.